Youtube-on nyissátok meg a videót. Valami technikai probléma miatt a beágyazva nem lehet lejátszani.

A nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseket a videó alá, kommentben várjuk!

Egy mankó a videó készítéséhez.

>" />


A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr194610710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2012.06.26. 18:06:24

Sok sikert, de azt nem teljesen értem, hogy miért kell arról a játékról készíteni videót, amit meg lehet nyerni?

Ezzel csak azt éritek el, hogy az ember letölti, aztán meg minek kell neki eredetiben? Ha meg már megvan neki, akkor meg pláne miért kell neki eredetiben? :S

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.06.26. 19:08:52

@freddyD: Elvileg ha a demot szedik le és abból alkotnak valamit, nekünk az is jó. Részben ezért van az, hogy maximum 5 perces lehet a videó.

Eredetileg azt szerettük volna elérni, hogy támogasson minket egy kiadó vagy egy játékbolt. Az lett volna a megállapodás alapja, hogy egy általuk forgalmazott játék demóját kell bemutatni, ha cserébe megkapjuk a teljes játékot. nekik reklám, nekünk haszon. Sajnos azonban elsőre senki sem akart belemenni, így megcsináljuk támogató nélkül. És freddy, te már csak tudod, hogy milyen jó érzés az ha egy filmnek/játéknak az eredeti példánya áll a polcon szépen a dobozában és nem egy henger. :)

freddyD 2012.06.26. 21:20:42

@Mick Kramer: Én tudom, de az a baj, hogy a legtöbben nem

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.06.26. 23:10:19

@freddyD: Egy próbát megér a dolog. Ilyen nyereményjátékokat terveim szerint 3 havonta tartunk majd. Ha nem lesz jó a fogadtatása ennek a megoldásnak, akkor legközelebb már két különböző játék lesz a videó alanya és a nyeremény. :)
süti beállítások módosítása