Sziasztok!

Néhányan már hallhattátok, de legtöbbetek valószínűleg még nem: az Intenger Kalózai blog bezárja kapuit. Ma van, hogy 10 nap híján egy évvel ezelőtt a Rossz PC Juniorok blog végleg leállt és 15 nappal vagyunk az Intenger Kalózai blog első és egyben utolsó születésnapja előtt. Június 3. után ez a blog nem fog többé frissülni. A csapat nevében köszönöm minden kedves beküldőnek, látogatónak és kommentelőnek az aktivitást, ugyanis Nélkületek egy évig sem élt volna ez az oldal. Sajnos az utóbbi időben annyira visszaesett a látogatottság, hogy a mi részünkről már nem éri meg a befektetett energiát, ezért jobbnak láttuk idejében befejezni, akárcsak anno a Rossz PC Juniorok. A lentebb látható videó első felében hallhatjátok tőlem az okokat. Június 3-ig a blogot még próbáljuk aktívan tartani és kirakni az új videókat, de utána többé már nem frissülünk. Azon a napon kerül majd ki az utolsó "bejelentés" is.

                                                                                      Mick

>" />


A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr875307281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ARSENAL4EVER 2013.05.19. 22:26:06

Mostanában én sem látogattam az oldalt, de azért sajnálom, hogy ilyen hamar véget ér, de teljesen érhető, hogy ezt a döntést meghoztátok. Már az is nagy szó, hogy eddig csináltátok, viszonylag sikeresen, úgyhogy ezért nagy gratuláció. Azért úgy hiszem, hogy youtube-on tovább folytatódik majd ez a videós közösség, de úgy látszik a "gyűjtő blogoknak" befellegzett.

TomVadeR · http://www.youtube.com/playlist?list=PL03J_-Z7EVRJaeOCKejb8-qsP0945HQ3v 2013.05.19. 23:41:20

Hát bakker, pedig vagy 2 napja küldtem be az új alkotásomat:D Végre megint kedvet kaptam hozzá erre tessék...:S
Mondjuk én személy szerint rosszul lettem attól, hogy mennyien Let's play videókat gyártanak. A játékbemutató műfajban szerintem sokkal de sokkal több meló volt mindig is.
Azért remélem még pont belefér a küldött videóm a publikálásba :))

ARSENAL4EVER 2013.05.20. 11:42:03

@TomVadeR: Még jó, hogy szóltál. Az is óriási videó. :DDDDD

Szovi90 2013.05.20. 17:09:28

A maradék 2 hétben 100%-osan aktív leszek a blog-on. Úgyhogy nyugodtan jöhetnek. :)

Pckillerteam 2013.05.21. 17:13:32

Sziasztok(elore szolok tabon nincs ekezet)
en es a temunk terveztubk egy uj oldalt az evb azaz elit videosok blogjat.Errol epp elobb irtam micknek.Tehat mi folytatnank a videok osszegyujteset am ehez kellenenek meg olyan emberek akik gyujtenenek videokat ill vki aki megtervezi a hatteret mert mi ehhez nem ertunk.a nev valtozhat mivel meg nem neztem utna van e ilyen.
kerek velemenyeket kapcsolatot a pckillerteam @ gmail.com on vehetitek fel velem

Szovi90 2013.05.21. 18:35:55

@Pckillerteam: Örömmel hallom/olvasom. :)
süti beállítások módosítása