» Rólunk

12-07-14


E-mail címünk: azintengerkalozai@gmail.com


 

Mick Kramer - főszerkesztő 

Mick Kramer vagyok, '91-es születésű, jelenleg joghalogató. Saját blogomon (www.mkproject.blog.hu) 2011 Valentin-napja óta osztom az észt. Visszagondolva eléggé "Forever Alone" volt a nyitás dátuma, de a látszat csal. :) A blogolásra freddyD és LaLee inspiráltak. Tetszett a gondolat, hogy legyen egy hely, ahol bármilyen témában megmondhatom a frankót. Már a blogom beindításakor célom volt, hogy játékbemutatókat készítsek, de ennek technikai feltételei csak 2012 januárja óta állnak a rendelkezésemre, így akkor debütált első bemutatóm nagyobb közönség előtt a Junior oldalon. A RPCJunior bezárásának hírére azonnal eldöntöttem, hogy nem hagyom szétperegni  a magyar netes közösségnek eme részét, így rögtön belekezdtem új szerkesztőségi tagok keresésébe. Az új stáb rendkívül rövid idő (1 nap!!!) alatt összeállt és rá két hétre el is indult az Intenger Kalózai, aminek a többiek akaratából "főszerkesztője" lettem. Az alapokat lefektettük, a többi már csak rajtatok, lelkes videósokon és kritikusokon múlik!

skype: mick_kramer
e-mail: mkproject@indamail.hu

 

 

Ruby - szerkesztő, facebook & twitter felelős

Ruby Lightning vagyok, Andy nővére, szintén a Handheld Gamer Team tagja. Nem vagyok különösebben otthon a videózásban, egyelőre még csak az első szárnypróbálgatásaimat láthatjátok. Simses videókat szoktam készíteni, kisebb-nagyobb sikerekkel. Én kezelem az Intenger Kalózai Facebook és Twitter oldalát, egyébként pedig inkább az adminisztrációhoz értek.

 

Andy Lightning - szerkesztő 

A nevem Andy Lightning, én vagyok a Handheld Gamer Team vezetője, mely csapat videóteszteket, kritikákat, s élőkommentáros Gameplayeket készít, lassan megtoldva egyre több más típusú videóval. Német két tannyelvű osztályba járok a Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnáziumban. A videókészítésben csapatommal már több mint egy éve dolgozunk, elég sok tapasztalatunk van a játékos dolgokkal kapcsolatban, főleg, hogy jómagam régen több Gamer oldalon voltam hírszerkesztő adminisztrátor.

 

Melcator Prime - szerkesztő 

Melcator Prime vagyok nagy és dicső .. profilom a kockulás, animék és kb. 1 hónapja kezdtem el videókat készíteni. A blogolással most fogok megismerkedni... Moderálok és kipakolok pár videót, továbbá erős kritikákat fogalmazok meg... Videóim és megnyilvánulásaim erősen a piros 18-as kategóriába sorolandóak. Igyekszek uralkodni magamon, de ha valahova sok ****-ot  rakok az azt jelenti, hogy drága anyanyelvem mérhetetlenül változatos káromkodás tárházából válogattam oda valami szépet. :)


Korábbi szerkesztőink:

CsakNorrisz - szerkesztő 

Sziasztok, csaknorrisz, vagyok és bár saját munkáim még nincsenek amikor ezt írom, de lassan 4 éve követem a hazai játékos-filmes bloggereket, videósokat. Magamat kultúrális mindenevőként fogom fel, ugyanúgy szeretem a filmeket a játékokat és a zenéket (persze vannak kivételek, ilyenek a művészfilmek, az MMO-k, a hiphop és a rap. Jelenleg a Debrecen Egyetem Fogorvostudományi karának vagyok hallgatója.Frog - szerkesztő

A nevem Frog, 17 éves vagyok, a blogolást bő másfél éve kezdtem, akkor még videós-filmkritikus voltam. Mára már inkább az írás a fő reszortom, ergó a blogon is inkább ezek értékelésével fogok foglalkozni, de természetesen 1-2 videóra is sort kerítek majd. Amiben tudok segíteni: Fogalmazási készség és tartalom javítása, a videók vágásához tudok tanácsot adni, illetve képszerkesztéssel is foglalkozom. Ha privát üzeneted lenne, keress meg a smokingbarrelsinfo@gmail.com-on. A filmkritikáimat a www.smokingbarrels.blog.hu-n találod.
Rainse - szerkesztő

Rainse vagyok 91-es születésű, de van ahol Roland Katarn-nak hívnak!
2007-ben kezdtem el az egész videózást (először Videán később Indán és persze Youtube-on) az első nagyobb munkám a Bug News sorozatom volt, amely azóta is fut igaz lassú megjelenéssel, de ez a sorozat jellegéből Adódik. Blogom www.bugnews.blog.hu Ezen kívül csináltam egyéb témájú videókat is csatornámon megtalálhatóak. Most leginkább az animációval foglalkozom azon belül is van két főbb projectem. egy saját készítésű játék melyről itt találhattok információt: www.athena.blog.hu illetve animációs filmek vagy sorozatok készítése. Nyomon követek jó néhány videóst köztük a Baaadmoviest, mostanában kezdtem el nézni Lalee vagy Visort, ott vannak Othala és Senshi és persze FreddyD blogolkodom tehát vagyok oldalát is nézem. :) Sőt van még jó néhány videós, de ha mindenkit felsorolnák, nos, hát elég sok lenne. :)


>" />


Címkék: undefined

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr404563097