Üdv N... ...k!

A blog.hu valamilyen oknál fogva átállította a kommentezést előmoderációsra, tehát az oldal adminjainak kell egyesével aktiválniuk a hozzászólásokat. Hiába állítottam vissza, nem működik rendesen. Valószínűleg valami bug áll a háttérben. Remélem minél hamarabb helyre áll a rendszer.

Más:
Mivel nőtt az oldal nézettsége, ezért az új visszajáróvendégeknek ezúton szólnék nyereményjátékunkról (a régieket pedig emlékeztetem) melyre augusztus 12-ig lehet nevezni. A nevezés feltételeiről és mikéntjéről mindent megtalálhattok ebben a videóban!

UPDATE:
Valamit elfelejtettem. A későbbiekben a videók alatt szerepelni fog, hogy melyik szerkesztő posztolta ki az oldalra az adott bejegyzést. Sajnos az blogon használt téma ezt alapból nem teszi meg, így nekünk magunknak kell odaírnunk.

                                                                                   Mick Kramer

>" />


A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr384639649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.07.10. 14:31:31

Srácok, egy kérés/kérdés/tipp...a saját példámon okulva mondanám, hogy oké, hogy jó szeme van az olvasóknak (és ritkák az írásos elemzések, mert lusta a nép olvasni), de talán egy fokkal jobban/látványosabban meg lehetett volna jeleníteni az írásos cikket. Csak egy tipp és nem panaszkodni szeretnék, de, ha ennyire elvesznek ezek a cikkek az emberek látómezejében, az nem igazán motiválja őket, hogy hasonlóakat gyártsanak.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.07.10. 15:23:09

@Je m'appelle Théo: Szeretnénk folyamatosan egyre jobbak lenni, szóval ha van jobb ötleted akkor ki vele. Te hogy csinálnád? :)

BenyoBoy 2012.07.11. 15:21:17

Ha nő a nézettség, az csak jó lehet! Csak így tovább, hajrá szerkesztők! :)

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.07.12. 12:02:11

@Mick Kramer: két tippem lenne....az egyik az, hogy kirakjátok a komplett cikket, oldaltöréssel...a másik verzió, hogy valamivel jobban kiemelitek a feliratot (példának okán, nekem kint volt, hogy "Theo's Blog : Portal elemzés"...teszem azt, aláírni valamilyen bevezető szöveget, vagy nagyobb betűtípussal kiemelni a linket)...esetleg még egy tipp, de ez lehet, hogy melósabb. Egy "állandó" Intengeres(mint egy banner) képet csinálni, amin csak a feliratot kell cserélni, hogy kinek a cikke, ahhoz pedig hozzá csatolni az URL-t

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.07.12. 13:33:15

@Je m'appelle Théo: Azért nem rakjuk ki a komplett cikket, hogy a cikk írója a saját blogján a saját statisztikáin tapasztalhassa, hogy mennyien érdeklődnek az írásai iránt.
A következő cikket már jóval nagyobb betűtípussal fogom kirakni. :)
süti beállítások módosítása