>" />

Szerkesztőségi pontszám: (2/5)
Látogatói pontszám: (1,3/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr834621486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.06.30. 22:36:59

Kezdjük az elejéről. Az egész bemutató 5 perces, amiből több mint 1 perc kapásból az intro. Videó során majdnem 1 percig csendben vagy, ami azt jelenti, hogy maga a bemutatás kevesebb mint 3 percet vett igénybe. Valahogy sikerült elmondanod mindent, de mégis semmit. Mindenbe csak belecsípsz. A legtöbbet az történetről mesélsz és azon belül is néhány olyan jediről, akiket a kutya sem ismer.
A videó végén a szinkron nagyon elhalkul. Érezhető, hogy fél perces kis hangsávokban rögzítetted.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.07.17. 13:57:14

ajjajj...itt van még mit gyakorolni. Egy fő problémája van, amit korábban Mick is kifejtett: érintőleges. Mindenből csak egy kicsit említesz, ami nem elég. Egy bemutatóhoz kell, hogy utánanézz dolgoknak, bőven kifejtsd a véleményed és adj hozzá plusz dolgokat. Ez így kevéske, mégha az intro zenédet imádom!

Dryenful 2012.07.20. 14:53:28

Azt tudom én is mondani, mint az előbbiek. Az intró nem rossz, csak szerintem 1 perces intró felesleges, fél perc a maximum az én szememben. A játékról meg tényleg csak érintőlegesen beszéltél, a fejlődési rendszerbe még csak bele se mentél. Emellett engem az akadó videó is zavart, bár lehet ez egyéni probléma. Egy kis ízelítőnek a játékhoz jó lehet ez a videó, de bemutatónak én nem igazán nevezném.
süti beállítások módosítása