Rainse

>" />

Szerkesztőségi pontszám: (2/5)
Látogatói pontszám: (2/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr164656909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.14. 21:08:34

Miért is kaptál kettes szavazatot: Először is a játéknak nem volt hangja. Lehet, hogy a program hibája amivel felvetted vagy te nem tudtad, hogy kell de ha már játékot mutatsz be akkor azt teljes egészében tedd amibe a hangok is beletartoznak! A másik a beszéd, néha nem értettem mit mondasz illetve volt amikor el rontottad a szöveget! Nincs gond, ha improvizálsz tehát nem előre megtervezett szöveget mondasz, de legalább arra vedd a fáradságot, hogy ha elrontasz valamit akkor javítsd ki. Több munka igaz de megéri, különben a videód összecsapott lesz ami nem túl jó!
A grafika szerinted nem túl jó, nos igen tényleg nem az de vedd figyelembe, hogy a játék idősebb. Ilyenkor nem érdemes foglalkozni vele, vagy ha mégis akkor fogadd el, hogy régebbi! Az, hogy videó nagyon rövid nem hozom fel hibának, mindenki eldönti milyen hosszú videót akar készíteni, az viszont hogy a cím az, hogy játékbemutató félig igaz de inkább tűnik gameplaynek vagy végigjátszásnak, ugyanis vágás nélkül végig mentél a pályán. Csak azért nem adtam egyest a videóra mert annyira nem volt rossz. Remélem nem veszed sértésnek, ez csupán építő jellegű kritika volt.
süti beállítások módosítása