Mick

>" />

Szerkesztőségi pontszám: (2/5)
Látogatói pontszám: (2,7/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr44661960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.07.17. 12:35:06

Lehet szigorú voltam azzal a kettessel, de ez semmivel sem volt jobb, mint a több ezer Terraria Let's Play youtube-on. A háttérzene túl hangos, te pedig túl halk vagy ráadásul meglehetősen keveset beszélsz. A Let's Play akkor jó, ha végigpofázzák az egészet. Kínos a csönd. Mikor beszélsz, akkor hangosan beszélj és ne csak dünnyögj! Lesz ez még jobb is, csak ezekre figyelsz oda.

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2012.08.10. 16:41:59

teljes mértékben egyetértek @Mick Kramer: -el. Nyisd ki a szád a kommentálás alatt, mert a tompa hang zavarja a nézőket. Elveszi a hangulatát a videónak. Lehet ezt gyakorolni, különböző módokon, de leginkább a videózással. Igyekezz olyankor videót csinálni, ha csendes a ház és nyugodtan "beszélhetsz magadban". Sok sikert!
süti beállítások módosítása