Mick

>" />

Szerkesztőségi pontszám: (2/5)
Látogatói pontszám: (1/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr774715711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.08.16. 13:55:26

Mikor elküldted a videót nagyon örültem, hogy végre érkezett egy külsős pályázat is , azonban ahogy elkezdtem nézni a videót nagy dilemmába sodortál. Egyrészt a videó nem jó. Szaggat, de valami piszkosul és a szinkron is élettelen. ebből adódóan, mint szerkesztő le kellett pontoznom, viszont nem szeretném elvenni a kedved a nyereményjátéktól.
Ez a videó nem sikerült jól, de van egy ajánlatom: ha meg tudod oldani, hogy ne szaggasson a videó és újraveszed, akkor kirakjuk azt is, de arra kérlek, hogy ne töröld ezt a videódat a kritika ellenére se.

Mindentől függetlenül köszönjük a videót! Jó látni, hogy volt akinek felkeltettük az érdeklődését a nyereményjátékkal. A nyereményért természetesen te is versenyben vagy. :)
süti beállítások módosítása