Rainse

>" />

Szerkesztőségi pontszám: (2/5)
Látogatói pontszám: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr224714321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.08.15. 19:19:36

Hol is kezdjem? Először is a legnagyobb hibája a videónak az a felkészületlenség! Az elején alig bírod elmondani a játék történetét mert akkor gondolkodsz rajta. Semmi előkészület nem volt szerintem a videóban ami elég nagy hiba. Máskor előbb gondold át mit szeretnél bemutatni, miről akarsz beszélni és mit akarsz mondani. Sokkal jobb lesz és nem lesz annyira akadozós lassú a sem a videó sem a beszéded. Aztán játék közben nézted meg a gomb elosztást is. Hát ez elég ciki. Végül szerintem nem lehet teljes a bemutató ha nem mutatod be hangokat mert semmilyen hangot nem lehetett hallani a játékból! Néha nagyon sötét volt a kép de egyébként nem volt rossz a felvétel! Ezeket a hibákat javítsd ki és hidd el jobbak lesznek az elkövetkező videóid!

JorgeUst(futaki) · http://wwwgeteam.blog.hu/ 2012.09.07. 13:31:49

Helló!
Elnézést ,hogy nem a videót kritizálom ,de lenne 2 kérdésem a szerkesztőkhöz:
1. Nem régiben elküldtem az Assassin's Creed Kritikám és ha jól emlékszem azt mondtátok ,hogy Szeptember elsején kirakjátok az oldalra ,de nem raktátok ki. (Ha esetleg nem Szep.1.-ejét írtatok,akkor elnézést de nem tudom megnézni az üzeneteteket mert véletlenül kitöröltem)
2. Az "Oktatóvideók" kategóriába beletartoznak az olyan tutorialok is mint pl.: Sony Vegas Tutorial,Photoshop Tutorial stb.? Tehát az olyan oktató videók amiben egy adott programról beszélünk,nem pedig játékról.

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.09.07. 16:09:25

@JorgeUst(futaki): Szia! Az Assassin's Creed videód szeptember 9-re lett időzítve. Az Oktatóvideókhoz egyelőre csak játékokkal foglalkozó videókat várunk, de ez lehet, hogy a későbbiekben változni fog.
süti beállítások módosítása