Rainse

>" />

Szerkesztőségi pontszám: (3/5)
Látogatói pontszám: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr104717072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.08.17. 10:31:51

Mint gameplay videó, nem rossz. Habár tapasztaltabb TF2 játékosként érdekes volt látni, hogy ismerkedsz a játékkal, ez nem negatívum, elvégre mindenki elkezdi valahol. A gond az volt, hogy kommentáros gameplay videót csináltál, viszont nagy volt az üresjárat, és ha beszéltél sem volt túl érdekes. Tudom nem könnyű fenntartani a folyamatos beszédet az ilyen videókban, pláne nem azt, hogy érdekes is legyen, de erre kéne törekedni. Vagy csinálj olyan videót amelyben jobban tudsz érvényesülni.

diofasiindamail.hu 2012.09.14. 21:30:35

Szerintem meg előbb nyomj le kb. 200 órát és utána lehet szó bemutatóról/game play-ról.
Valahogy nem szeretem ezeket az első látásra videókat ha teljesen tapasztalatlan a készítő, mert ez igen csak irritáló tud lenni egy tapasztalt játékosnak, de azért fel a fejjel nem olyan sok az a 200 óra. ;)
süti beállítások módosítása