Sziasztok!

Gondolom sokan észrevettétek, hogy pár napja nem frissült az oldal. Ruby és én folyamatosan vizsgázunk, a többi szerkesztőről nincs információm. Mivel gyakorlatilag a kezdetektől ketten visszük az oldalt (az eddigi kb. 430 bejegyzésből 308-at én, 62-t pedig Ruby rakott ki), ezért kettőnk kiesése sajnos ilyen következményekkel jár. Nincs napi szinten 30 percünk videókat nézni, értékelni és időzíteni, de a beküldött videókat megkaptuk. Jelenleg 18 olvasatlan e-mail várakozik, ami úgy durván 20 videót jelent. Ha lesz időnk mindet kirakjuk! Köszönjük a megértéseteket!

                                                                                                  Mick

Más:

Kedves mindenki!
Elérkezett a lehetőség, hogy páran közületek bekerüljenek a Warzone blog szerkesztőségébe! Tagfelvételt tartunk, filmkritikus és hírszerkesztő posztra. Ha jelentkezni akartok:

Filmkritikusnak:
Küldj e-mailben egy írásbeli filmkritikát!

Hírszerkesztőnek:
Küldj e-mailben egy szépen megszerkesztett játék- vagy filmhírt, illetve írd le mennyire tudsz aktív lenni, lévén ezen a poszton fontos, hogy naprakész légy. A nyelvtudás előny!

E-maileteket a blogwarzone@gmail.com címre várjuk! Sok sikert!

>" />


A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr475014853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsakNorrisz 2013.01.14. 17:25:23

Elnézést kérek, az inaktivitásért, próbálok majd több videót kipakolni.
süti beállítások módosítása