Elindítottam a videót, az intro zenéje tetszett, de aztán semmi hang. Várok, még mindig semmi. Feltekertem a hangfalat maximumra (!) és akkor végre meghallottam, hogy beszélsz. Ezt nem sikerült jól megoldani. Az intro legyen halkabb (mert ha az elején tekerem maximumra a hangfalat, akkor üvölt), a játék hangjai meg a szinkron pedig legyenek sokkal hangosabbak. Amit mondasz az rendben van, csak ahogy mondod az monoton. 

Szigorú leszek és erre a videóra kettest adok. Ha a hangerők jól lettek volna beállítva, akkor simán élvezhető és jó lenne a videó, de így gyenge.

Mick

>" />

Szerkesztőségi pontszám: (2/5)
Látogatói pontszám: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr255096667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabix9 2013.03.07. 16:08:38

Építőjellegű kommentárt szeretnék adni:
1. Hang: Valahogy egyensúlyozd a játék, a hangod, és az intród hangerejét. Emellett a mikrofon recsegését is próbáld megoldani. Talán ha a mikrofont nem egyből a szád elé rakod.
2. Videó: Ha megoldható jobb minőségben rakd fel. Ezen kívül elég jó.
3. Adatok: Szedd rendbe őket. Bizonyos dolgokat hagyj ki. 2:57- nél. Van egy hosszú szünet. Ekkora szüneteket ne hadj. Ha érzed, hogy nem tudod hosszabra nyújtani videót ne próbálkozz. Ne erőltesd.
süti beállítások módosítása