Sziasztok!

A legénységünk egy igazán fontos kéréssel fordul most felétek. Kérünk titeket, hogy figyeljetek oda a videó beküldésekor azokra, amiket a szabályzatban leírtunk! Az utóbbi időben ugyanis egyre több olyan levelet kapunk - valljuk be, szinte csak ilyeneket kapunk... -, amelyekben nem szerepel a nevetek.

Nem véletlenül írtuk bele a szabályzatunkba, hogy videó beküldésekor feltétlenül tüntessétek fel a neveteket és azt, mi a videó címe, kategóriája. Egyrészt több szerkesztő is dolgozik az oldalon, könnyen megeshet, hogy az első két videódat más időzítette, de akihez a harmadik kerül, nem ismer téged, nem tudja, mi a neved, így kénytelen maga utána járni.

Ezért döntöttünk úgy, ha ezek után olyan videót kapunk, ahol a levélben nem tüntettétek fel a neveteket, akkor NEM KERÜL KI a videótok. Ezzel nagyban megkönnyítenétek a dolgunkat - és persze szeretettel várjuk a kategória megjelölést is! Ajánljuk átolvasásra tehát a szabályzatunkat, ahol minden erre vonatkozó információt megtaláltok!

Üdv: Ruby

>" />


A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr545248300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása