» The End

13-06-03

Az oldal egy év után a mai nappal hivatalosan leáll! Köszönjük minden kedves látogatónknak az egy éven át tartó hűséget!

A "Tovább"-ra kattintva megtaláljátok a leállást okait, valamint a szerkesztők véleményét!

Már meg is nyílt egy újabb oldal, mely a Ti munkáitokat gyűjti.
KV Közösség 

 

Ruby:
Annak idején, mikor felmerült az Intenger Kalózai blog ötlete, nagyon lelkes voltam én is, mint a többiek. Nagyon örültem neki, hogy a többiek szívesen láttak maguk között, mint szerkesztőt, pedig nekem akkora tapasztalatom azért nem volt sem a blogok, sem a videók értékelése terén. Mivel azonban szerettem volna tenni valamit a videós közösségért, igyekeztem, és nem bántam meg, hogy én is a legénység tagja lehettem. Sokat tanultam a blognak és a videósoknak köszönhetően; bár az tény, hogy nem én voltam a legaktívabb szerkesztő, mégis azért sok emlékem van az Intenger Kalózairól. Az utóbbi időben viszont, még ha nem is volt annyi időm a videók értékelésére, úgy vettem észre, hogy igaz, eddig sem volt túl magas a látogatottságunk, most mégis sokkal kevesebben nézték az oldalt. Persze, sajnálom, hogy most megszűnik ez a blog, de úgy gondolom, ez egy szép befejezés, és még erre az egy évre is megérte létrehozni ezt az oldalt. A továbbiakban sok sikert kívánok minden kezdő és haladó videósnak! :)

Andy

Ennek meg kellett történnie szerintem. Nem lehetett mást tenni, mert a jelenlegi igény az ilyen oldalakra nagyon alacsony. Pedig eszméletlen sikereket lehetne befutni, de ez a jelenlegi magyar YouTubeos kezdőket nézve lehetetlen. Sajnos rengeteg igénytelen munka volt, amit kaptunk, és habár volt, hogy láttam olyan videóst is, aki jó bemutatót/etc. küldött, de sajnos szerintem ebből kevesebb volt. Remélem ez sokat fog változni a jövőben, és nem csak a már elismertebb ,,művészek" fognak egyre több és több figyelmet kapni, hanem az újoncok is megkapják majd a kellő odafigyelést, feltéve, ha kiérdemlik azt.

Szovi:
Eléggé vegyes érzéseim voltak az elején mikor eldöntöttük, hogy végleg bezárjuk az oldalt. Személy szerint én nagyon szerettem szerkeszteni (=kalózkodni) és minden egyes videónak próbáltam a legnagyobb odafigyelést szentelni. Más részről pedig szomorú, de úgy vélem bölcs döntést hozunk azzal, hogy bezárunk. Anno a Rossz PC Junior oldal is ide jutott és pár nappal később voltak, akik nem hagyták, hogy ennek vége szakadjon. Remélem, hogy most is lesznek, akik átveszik tőlünk a virtuális staféta botot és folytatják a munkát. :) 

A kezdő/feltörekvő videósokhoz csak annyit szeretnék szólni, hogy én (ha már nem is hivatalosan) folytatni fogom ezt az úgynevezett: kritikus munkát. Ha bárki szeretné kikérni a véleményemet egy videójával kapcsolatban vagy tanácsot kér stb-stb az nyugodtan keressen meg. :)

email: sarkany16@freemail.hu
Youtube: youtube.com/user/Szovi90

Végezetül szeretném megköszönni kapitányunknak Mick-nek, hogy lehetőséget adott és részese lehettem egy ilyen fantasztikus projektben és persze Ruby-nak is köszönöm a rengeteg segítséget, amivel megkönnyítette a munkát. :)




Még nem tudom, hogy a többiek miket írnak, de remélem az enyém az utolsó néhány sor, elvégre hagyja el a kapitány utoljára a süllyedő hajót. Örülök, hogy egy évvel ezelőtt belekezdtünk ebbe az oldalba, mert így rengeteg remek embert ismertem meg. Gondolok itt főleg a szerkesztőtársakra, de közületek, videósok közül is sokat megismertem, sokatokkal beszélgettem. Szerettem az oldallal foglalkozni, de sajnos az elmúlt fél évben időm nem igazán engedte, hogy olyan aktív legyek, mint az elején. Ha akkoriban nem jelentkezik Szovi, akkor már régen lehúztuk volna a rolót, mert Nélküle nem sikerült volna eddig sem életben tartani a blogot, ezért még egyszer köszönöm Neki ezúton is az aktivitást. Köszönöm továbbá Ruby-nak, hogy egy évig szinte mindig naprakészen tartotta a facebook oldalunkat. Mostanság nem csak a mi szabadidőnk mennyisége csappant meg, hanem az oldalra látogatók száma is. Ezért is vetettem fel pár héttel ezelőtt a szerkesztőknek, hogy ideje abbahagyni, amíg még van kiktől elköszönni. A többiek is egyet értettek velem, ezért úgy döntöttünk, hogy a születésnap tökéletes alkalom a lezárásra. Eljött hát ez a nap, ezért itt is az ideje elköszönni.
Vigyázzatok magatokra, videózzatok sokat, sziasztok!
                                                                                                                     harrr-harrrrr
                                                                                                                                 Mick

>" />


A bejegyzés trackback címe:

https://intengerkalozai.blog.hu/api/trackback/id/tr605321442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.06. 22:17:29

A videózás átalakult. Régen volt igény az ilyesmire, de

- akik akkor videóztak, azok legtöbbje vagy felnőtt, vagy megunta, és már nem foglalkozik a dolgokkal

- a kevés aki folyamatosan csinálja (én, Visor, SenshiInoue) nem igényel reklámot, vagy legalábbis nem küldi már be a videóit ilyen helyekre

- az újak meg más stílushoz szoktak.

alexz 2013.08.09. 02:22:10

Nem igazán hallom örömmel, hogy ennek így kellett történnie.
süti beállítások módosítása